Otthon melege program tájékoztató 2018/2019

Otthon melege program tájékoztató 2018/2019

Az NFSI ezúton tájékoztatja Önöket, hogy az Otthon Melege Program kapcsán az elmúlt napokban napvilágot látott megalapozatlan hírekkel szemben a 2018-as alprogramok elindításáról még nincs döntés. A pályázatkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal együttműködésben, a rendelkezésre álló forrás figyelembe vételével, a beérkezett lakossági igények és szakmai javaslatok alapján folyamatosan vizsgálja az új kiírások meghirdetésének lehetőségét. A friss pályázatokról azonnali és hiteles tájékoztatás minden esetben a kormany.hu oldalon és az NFSI honlapján található.

A Kormány elkötelezett amellett, hogy csökkentse mind a társasházi, mind a családi házakban elő lakosok kiadásait, vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatásokkal segítve a lakóépületek energetikai korszerűsítését.

A 2014 őszén hazai költségvetési forrásból útjára indított Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású, vissza nem térítendő támogatáshoz juttassa a lakosságot az ország egész területén.

Az Otthon Melege Program a mai napig több mint 180 ezer háztartás energetikai korszerűsítéséhez járult hozzá több mint 29 milliárd forint összértékben. A legutóbbi fűtéskorszerűsítési és háztartási gépcsere alprogramok keretében is több mint 70 ezer sikeres pályázó kapott összesen 7 milliárd forintot meghaladó támogatást.

5 Comments on "Otthon melege program tájékoztató 2018/2019"

 1. Szeretnék érdeklődni a nyilás cserék államilag támogatásáról.Egyedül nevelek egy egyetemista lányt ,nehéz helyzetben már 30 évesek az ablakaim ,hogyan kaphatnék támogatást? Hütőgép csere is erdekelne! Kérek felvilágositást és mit kell hozzá csinálnom! Köszönettel Farkas Andrea

  Körmend

 2. Táskai Lászlóné | november 6, 2018 at 11:05 de. | Válasz

  Hütöszekrényt szeretném lecserélni mennyi támogatásra számithatok naugdijas vagyok és hol kell a pájázatot benyujtani

 3. Kormányablakot intéztem, mi a következő teendőm?

 4. Pusztai József | január 2, 2019 at 7:41 du. | Válasz

  Mosógépet és gázkonvektorokat szeretnénk cserélni, lesz ezekre csere lehetőség 2019-ben? Köszönettel

 5. Gázkonvektort szeretnék cserélni. hogy kezdjem el a procedúrát ?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*